Της Ερίσσου το κιγκλίδωμα το ξέρετε?

Δημοσίευση: 16/10/2008 www.kefalonitis.com

Το τι χρωστάει ο δήμος λίγο πολύ το γνωρίζετε νομίζω εσείς που ασχολείστε με τα κοινά του δήμου εδώ και χρόνια. Οι δύο συνδυασμοί που διαχειρίζεστε την εξουσία πολιτικά ανήκετε και στις δύο μεγάλες πολιτικές παρατάξεις, άρα πολιτικό πρόβλημα αντιπαράθεσης σχεδόν δεν υπάρχει.

Θέλετε λοιπόν πραγματικά το καλό του τόπου, η να βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου αδιαφορώντας για την επίλυση προβλημάτων; Για κοιτάτε τα θέματα που τίθενται όταν συνεδριάζει το ΔΣ του διπλανού μας δήμου Πυλάρου και κάντε σύγκριση να δείτε την τεράστια διαφορά. Διακόσια χρόνια πίσω βρισκόμαστε εδώ και χρόνια. Θυμίζετε τους Έλληνες του 1825 που ενώ ο Ιμπραήμ ήταν στην Κρήτη, κλείνανε φυλακή τον Κολοκοτρώνη με τα γνωστά αποτελέσματα. Το οικονομικό τσουνάμι που έρχεται το βλέπετε η όχι; Μήπως ορισμένοι είστε τελείως ανίκανοι η καιροσκόποι; Ανασκουμπωθείτε βάλτε μυαλό και δουλέψτε γι΄αυτό που σας ψήφισε ο κόσμος και αφήστε τις διχόνοιες για το καλό όλων μας.

Προσπαθώ να διατηρήσω τη Επτανησιακή ευγένεια και δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει πράγματι, δεν γνωρίζω δηλαδή αν μερικοί με κατανοούν. Οι Ρυσιάνοι εδώ και χρόνια πολλά κλαίμε για το χάλι μας. ΒΑΛΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ.

ΡΟΚΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *